In de Betuwe verschijnen de volgende titels van BDUmedia: Nieuwsblad Geldermalsen, Culemborgse Courant, Stad Tiel en Stad Buren. De afgelopen tijd ontstonden problemen met het bezorgersnetwerk, hetgeen leidde tot een groeiend aantal bezorgklachten. BDUmedia heeft daarom besloten met een zeer vertrouwd bedrijf in zee te gaan, om voor eens en voor altijd een eind te maken aan deze problemen. Het gaat om de Reli Groep in Hardinxveld-Giessendam. Dit bedrijf verzorgt al tientallen jaren de verspreiding van de BDU-kranten in de Alblasserwaard en in het verleden ook in de Betuwe. Het heeft in haar gehele regio 1200 bezorgers, terwijl er zestig medewerkers op de zaak zelf actief zijn. Naast het in zee gaan met de Reli Groep, zal BDU ook resterende problemen rond het bezorgersnetwerk krachtdadig aanpakken.

Volgens eigenaar Dave van Rekom wordt het bezorgersnetwerk in de Betuwe op korte termijn hersteld, zodat iedereen weer overal probleemloos zijn of haar krant bezorgd krijgt. ,,Het gaat om zo’n 300 bezorgers die in de Betuwe op pad gaan”, aldus Van Rekom. ,,We kunnen nog een aantal bezorgers gebruiken. Op onze site www.reli.nl staat hoe je je kunt aanmelden. Natuurlijk kan het ook via de BDU door te mailen naar bikkel@bdu.nl.”

Van Rekom twijfelt geen seconde als hem gevraagd wordt of het allemaal in orde komt. ,,Het gaat lukken, dat komt gewoon goed. Wij kennen geen open wijken. De krant moet gewoon overal bezorgd worden, in iedere wijk, bij iedere boerderij. Ik weet niet anders. We bestaan sinds 1978 en ik ben met die instelling opgegroeid. Alles moet worden bezorgd, al moet ik de kranten zélf bezorgen.”

Bikkel regenpak

Als bezorger van de Barneveldse Krant ontvang je een mooi regenpak in bruikleen. Natuurlijk hopen we altijd op goed weer, maar helaas is dit niet altijd het geval. Af en toe is het echt even ‘Bikkelen’. Ook voor onze overige Bikkels is het mogelijk om zo’n regenpak tegen inkoopprijs aan te schaffen.

Regenpak bestellen