logo

BDU Bikkels worden ook Snelle Bazen!

Met gepaste trots kan Excellent Verspreidingen b.v. melden dat zij per 1 april 2016 gaat verspreiden voor de  BDUmedia.
Excellent verspreidingen b.v. zal verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van De Stad Buren, De Stad Tiel, Nieuwsblad Geldermalsen en de Culemborgse Courant.

Het huidige bezorgkorps is één op één overgenomen worden van de huidige verspreider en zullen binnenkort bericht krijgen over de (nieuwe) werkwijze.
Excellent wil zo min mogelijk veranderingen doorvoeren naar de bezorgers, maar gaat de komende tijd op alle fronten de bezorging optimaliseren waar nodig.

Ben je al bezorger? Dan nemen we binnen afzienbare tijd contact met je op om je te leren kennen en alles te controleren.

Wil je één van de bovenstaande bladen bezorgen en ben je 13 jaar of ouder, meld je dan aan op deze site onder aanmelden!

Bikkel regenpak

Als bezorger van de Barneveldse Krant ontvang je een mooi regenpak in bruikleen. Natuurlijk hopen we altijd op goed weer, maar helaas is dit niet altijd het geval. Af en toe is het echt even ‘Bikkelen’. Ook voor onze overige Bikkels is het mogelijk om zo’n regenpak tegen inkoopprijs aan te schaffen.

Regenpak bestellen