Nieuwjaarskaartjes 2017

15 december 2017

Voor de jaarwisseling krijg je nieuwjaarskaartjes om de lezers uit jouw wijk een ‘Gelukkig Nieuwjaar’ te wensen. De meeste mensen geven dan iets als bedankje voor de goede bezorging. Onthoud hierbij wel dat het geen verplichting is voor de lezer om iets te geven. Blijf wel altijd vriendelijk.

Lees meer

Winter paradIJS Amersfoort

1 december 2017

Deze winter kan er weer geschaatst worden bij het WinterparadIJS Amersfoort. Voor de vierde keer wordt de overdekte schaatsbaan, welke meer dan 600 vierkante meter meet, op het Eemplein gebouwd.

Lees meer

Gratis naar de Winterfair Garderen 2017

1 december 2017

Op 1, 2 en 3 én op 7, 8, 9 en 10 december is de Beeldentuin in Garderen, waar ook ieder jaar ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn plaatsvindt, omgetoverd tot een prachtig en sprookjesachtig decor waarin je terug gaat naar het Engeland van 1850.

Lees meer

Zomervakantie planning 2017

8 juli 2017

Wil jij weten of jouw krant uitkomt of niet open deze pagina

Lees meer

BDUMEDIA NEEMT 47 KRANTEN OVER

7 juli 2017

BDUmedia heeft overeenstemming bereikt met Telegraaf Media Groep (TMG) over de overname van nagenoeg alle huis-aan-huisbladen van dochtermaatschappij Holland Media Combinatie (HMC). In totaal krijgt de Barneveldse uitgever er 47 lokale kranten bij

Lees meer

BEZORGING BETUWSE BDU-KRANTEN IN VERTROUWDE HANDEN RELI GROEP

7 juli 2017

De bezorging van de Betuwse BDU-kranten komt weer in de vertrouwde handen van de Reli Groep. Daarmee behoren bezorgklachten op zeer korte termijn tot het verleden, verzekert Dave van Rekom, directeur van de Religroep. ,,Al moet ik de kranten zélf bezorgen.”

Lees meer

Aanpassing BikkelActie

28 april 2016
  • Half juli Er zullen 5 winnaars geloot worden van alle kranten deze maken kans op een Kijkshop.nl kadobon t.w.v. € 250,- | € 200,- | € 150,- | € 100,- | € 50,- | de verloting zal door de BDUmedia verricht worden en op deze website worden de winnaars bekendgemaakt.
  • Eindjaar prijs:  Elke krant zal elk jaar 1 winnaar hebben die een MediaMarkt kadobon ontvangt van € 250,-
Lees meer

Bikkel regenpak

Als bezorger van de Barneveldse Krant ontvang je een mooi regenpak in bruikleen. Natuurlijk hopen we altijd op goed weer, maar helaas is dit niet altijd het geval. Af en toe is het echt even ‘Bikkelen’. Ook voor onze overige Bikkels is het mogelijk om zo’n regenpak tegen inkoopprijs aan te schaffen.

Regenpak bestellen