Open van 25 november 2017 tot en met 8 januari 2018

Deze winter kan er weer geschaatst worden bij het WinterparadIJS Amersfoort. Voor de vierde keer wordt de overdekte schaatsbaan, welke meer dan 600 vierkante meter meet, op het Eemplein gebouwd. Dit jaar ligt het ijs er van vrijdag 25 november tot en met zondag 8 januari, een week langer dan voorgaande jaren.

Initiatiefnemer André van Gelderen vertelt: “De baan op het Eemplein is inmiddels een begrip en vele Amersfoorters weten de weg naar het WinterparadIJS dan ook te vinden. In de weken voorafgaand aan de schoolvakantie kunnen alle basisschoolleerlingen komen schoolschaatsen. Ook maken we afspraken op maat voor bijvoorbeeld kansarme kinderen, mensen met een beperking en asielzoekerskinderen, zodat zij ook kunnen genieten van ijspret.

Daarnaast organiseren we leuke activiteiten als de ijshockeycompetitie, curling en live optredens. Nieuw is dat we dit jaar ook activiteiten voor ouderen willen organiseren, zoals een gezellige avond met muziek en een stamppottenbuffet.“

Een team van zestig enthousiaste vrijwilligers staat ook dit jaar weer klaar om kaartjes te verkopen, schaatsen uit te geven en de bezoekers te voorzien van een warme chocolademelk of broodje rookworst.

Stuur een e-mail met jouw NAW-gegevens en wijknummer naar bikkel@bdu.nl

 

Bikkel regenpak

Als bezorger van de Barneveldse Krant ontvang je een mooi regenpak in bruikleen. Natuurlijk hopen we altijd op goed weer, maar helaas is dit niet altijd het geval. Af en toe is het echt even ‘Bikkelen’. Ook voor onze overige Bikkels is het mogelijk om zo’n regenpak tegen inkoopprijs aan te schaffen.

Regenpak bestellen