Graag wil ik u op deze manier inlichten over de huidige situatie omtrent het Coronavirus en wat dat betekent voor u als bezorger en voor onze kranten.

Bezorging
De bezorging van kranten en folders zal op dezelfde manier doorgaan als normaal. Het virus wordt namelijk niet overgedragen via kranten, folders of flyers. Tevens behoort BDU media tot de lijst van cruciale beroepsgroepen, namelijk:
– Media en communicatie: ten behoeve van informatievoorziening aan de samenleving die van noodzaak is om op de hoogte te blijven van wat er speelt (rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen).

Voorkomen van verspreiding virus en te nemen maatregelen
Wij volgen uiteraard de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Onze medewerkers zijn op de hoogte van wat zij moeten doen om zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan. Wij verzoeken iedereen per direct overgaan tot contactloze bezorging, ook als er in het verleden andere afspraken gemaakt zijn. De kranten zullen dus bij al onze bezorgers voor de deur worden afgeleverd door onze chauffeurs zonder daarmee met u in contact te komen.

Consequenties
Inmiddels zijn er, door het Coronavirus, wel al diverse klanten die een order voor de verspreiding van hun folder hebben geannuleerd. Het gaat in dit geval vooral om folders over open dagen of evenementen. Dit betekent hooguit dat u als bezorger in de komende tijd wellicht minder tot geen folders zult ontvangen om te bezorgen. Uiteraard is het wel mogelijk dat er folders bij de krant zitten.

Met elkaar, voor elkaar!
BDU media rekent met zijn verspreiders ook in deze tijd op u als bezorger. Laten wij met zijn allen ervoor zorgen dat al onze medemensen het nieuws blijven ontvangen, maar dat dit op een zo hygiënisch mogelijke manier zal gebeuren. Uiteraard staat de gezondheid van ons allemaal voorop!

Mocht u verder nog vragen hebben, neem gerust contact op met jouw verspreider.

Voor nu vragen wij je de volgende maatregelen in acht te nemen:

• Was je handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
• Geen handen schudden
• Geef het folderpakket of huis-aan-huis blad niet persoonlijk aan iemand maar doe het in de brievenbus
• Volg zelf de richtlijnen van het RIVM

Wij wensen u al het goeds toe en hopen uiteraard op gezondheid voor een ieder!

Bikkel regenpak

Als bezorger van de Barneveldse Krant ontvang je een mooi regenpak in bruikleen. Natuurlijk hopen we altijd op goed weer, maar helaas is dit niet altijd het geval. Af en toe is het echt even ‘Bikkelen’. Ook voor onze overige Bikkels is het mogelijk om zo’n regenpak tegen inkoopprijs aan te schaffen.

    Regenpak bestellen